Gebrek sponsoren funest voor evenement HAL Open Darts in 2015 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Gebrek sponsoren funest voor evenement HAL Open Darts in 2015

Gebrek sponsoren funest voor evenement HAL Open Darts in 2015

HAL Open Darts was een nieuw evenement van Evenementenhal Venray in samenwerking met DDT events. Ondanks de enthousiaste reacties van darters, bezoekers en organisatie na afloop, zorgt het gebrek aan sponsoren ervoor dat er geen vervolg komt aan dit veelbelovende dart evenement.

Voor de organisatie is het een domper, Ellen van der Vegte Evenementenhal: “Het was een mooi event dat 723 darters uit 13 verschillende landen heeft getrokken. Een uitstekende sfeer, gezellig, sportief en tevreden sporters en bezoekers.” De ideale basis voor een vervolg in 2015. Helaas is geld de spelbreker, Ellen: “we moeten concluderen dat sponsoren structureel nodig zijn om de begroting rond te kunnen krijgen. Aangezien we een groot bedrag aan kosten niet gedekt krijgen, is een tweede editie op dit moment geen optie. We willen niet onderdoen aan de kwaliteit en uitstraling van 2014, maar zonder voldoende sponsoren kunnen we dit niet waarborgen.”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws