Durrant haalt bijna hoogst geregistreerde gemiddelde ooit gegooid WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Durrant haalt bijna hoogst geregistreerde gemiddelde ooit gegooid

Durrant haalt bijna hoogst geregistreerde gemiddelde ooit gegooid

Dat Glen Durrant de te kloppen man is binnen het BDO-circuit, bewees Duzza wel op de Isle of Man Classic. In de laatste 16 trof hij Mark Layton. Zijn tegenstander uit Wales bezorgde een ronde eerder Paul Hogan, die vorig weekend de laatste 16 van het UK Open haalde, nog een whitewash. Dus dit was op papier een wedstrijd om voor te gaan zitten. Het werd echter nooit een echte wedstrijd. Glen Durrant noteerde namelijk een gemiddelde van 133,60 om in 45 pijlen 4-0 te winnen. Zijn vierde leg was met een 12-darter zijn minste leg, nadat de eerste drie legs in 11 pijlen uit waren gegaan.

Dat hij voor deze laatste leg 12 pijlen nodig kan weleens een zeer vervelende bijsmaak hebben voor de man uit Teesside. Het hoogst geregistreerde gemiddelde in een officiële wedstrijd blijft daardoor staan op naam van Kyle Anderson, die op een Players Championship in 2015 134,84 gooide tegen Terry Jenkins. Wel was zijn gemiddelde beter dan dat van grote mannen als Gary Anderson en Michael Smith. Voor dit weekend stond Gary Anderson namelijk op de tweede plek in dit klassement met een gemiddelde van 133,35 in een 6-1 overwinning op Arron Monk. Michael Smith noteerde op de PDC Youth Tour in drie legs eens een gemiddelde van 132,50.

Het verslag van de Isle of Man Classic is hier te vinden.

Bron: www.joshsdartistry.com

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws