Glen Durrant eert Lakesidetitel en gaat niet naar de Q-School WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Glen Durrant eert Lakesidetitel en gaat niet naar de Q-School

Glen Durrant eert Lakesidetitel en gaat niet naar de Q-School

Glen Durrant heeft bevestigd dat hij ten minste het komende jaar bij de BDO blijft, aangezien hij zijn Lakesidetitel in2018 succesvol wil verdedigen. Durrant sloot het seizoen waarin hij domineerde af met een 7-3 zege in de finale tegen Danny Noppert gisteren.

Mede door zijn dominantie gingen veel mensen binnen de dartswereld ervan uit dat Duzza de stap naar de PDC zou maken, waar de rest van het Sportsman Management Company team ook zit. Bovendien liet hij zich eerder lovend uit over de PDC.

De man uit Middlesbrough heeft echter gezegd de Lakesidetrofee te eren en komend seizoen BDO-speler blijft, hoewel hij even een rustpauze inlast. Zodoende zal hij ook niet op het Dutch Open staan over iets minder dan drie weken. Ook vorig jaar verscheen hij niet in Assen. Duzza zei hierover: ''Ik was dichtbij een overstap naar de PDC en als ik geinterviewd zou zijn na een nederlaag in de eerste of tweede ronde had ik gezegd dat ik naar de Q-School zou gaan. Ik neem nu even pauze. Als ik een auto was, zou ik nieuwe benzine nodig hebben. Ik moet de batterij weer opladen, ongeacht of dat een of drie maanden is, ik neem zolang als nodig is. Ik ben verheugd te melden dat ik op de BDO tour blijf en ik volgend jaar terug zal zijn op Lakeside om mijn titel te prolongeren.''

Ironisch genoeg leek Durrant uitgeschakeld te worden door Paul Hogan in de tweede ronde, aangezien Crocodile Dundee vrij eenvoudig 3-0 voorkwam in een best of 7 sets dus het had zo maar kunnen zijn dat Durrant wel naar de PDC was gegaan.

Bron: www.live-darts.com

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws