Grote namen ontbreken op het Open België 2015, De Vos geplaatst WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Grote namen ontbreken op het Open België 2015, De Vos geplaatst

Grote namen ontbreken op het Open België 2015, De Vos geplaatst

Op het Winmau Open België dat komend weekend wordt gespeeld, zullen enkele grote namen ontbreken. Dit is bevestigd aan . Drievoudig BDO wereldkampioen Martin Adams moet het toernooi laten schieten vanwege persoonlijke omstandigheden. Hierdoor kan niet op jacht gaan naar zijn vierde Open België titel. Het vorig jaar verloor de Engelsman in de kwartfinale van Wesley Harms.

‘Golden Girl’ Trina Gulliver zal ook niet van de partij zijn op het Open België. De 9-voudig BDO wereldkampioene is ziek al zal hierdoor niet aan de oche kunnen verschijnen in de Belgica Loods te Antwerpen. Met de afzegging van Gulliver komt het aantal deelneemsters aan het Winmau Open België damestoernooi op 80 te staan.

Ook BDO nummer één Glen Durrant zal niet aanwezig zijn op het Winmau Open België 2015. Duzza heeft zich namelijk niet ingeschreven. De afwezigheid van Adams en Durrant heeft de Belg Geert de Vos geen windeieren gelegd. De World Trophy 2015 winnaar mag zijn thuistoernooi nu als geplaatste speler betreden.

Het Winmau België Open 2015 zal van vrijdag 31 juli tot en zondag 2 augustus worden gespeeld. Het toernooi zal worden gespeeld in de “Belgica Loods” van de Royal jachtclub in Antwerpen aan de Thonetlaan 133, 2050 te Antwerpen. Dit betreft dezelfde locatie waar het Open België de laatste Jaren ook is gespeeld. Er zijn veel parkeerplekken in de directe omgeving en de locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De locatie is nabij de Schelde en kent een prachtig uitzicht over het centrum van Antwerpen.

Programma:
Vrijdag 31 juli: Blind Koppel opwarmtoernooi met maximal 256 spelers
Inschrijven kan tot 19:30 uur en het toernooi start oom 20:00 uur. Er wordt gespeeld in poules, direct gevolgd door een knock-out fase. Het inschrijfbedrag is 5 euro en het inschrijfgeld vormt het prijzengeld.

Zaterdag 1 augustus: Mix koppels, heren koppels en dames koppels.
Inschrijven is enkel mogelijk middels voorinschrijving. Het mix koppeltoernooi gaat om 10:00 uur van start, gevolgd door het heren- en dameskoppeltoernooi. Inschrijven kost 20 euro per Koppel.

Zondag 2 augustus: Heren, dames, jongens en meisjes single.
Inschrijven is enkel mogelijk middels voorinschrijving. Alle toernooien starten om 10:00 uur en de inschrijving bedraagt 10 euro voor jeugdspelers en 17 euro voor volwassenen.

Voorinschrijven kan via de website www.belgischedartsbond.be en kan tot uiterlijk 25 juli.

Voorinschrijvingen zullen enkel worden opgenomen in de loting als de betaling ook is voldaan. Bij geen betaling wordt je niet ingeloot en zul je ook niet deelnemen. Een uitzondering is alleen mogelijk voor spelers van buiten de EU. Zij dienen hierbij nog wel om toestemming te vragen.

De persoonlijke starttijden zullen bekend worden gemaakt zodra de loting is verricht.

De totale prijzenpot bedraagt 16.500 euro waarbij de winnaar bij de heren 2.500 ontvangt en de beste dame van de dag 1.000 euro.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws