Herenteam WDF Europe Cup namens Nederland is reeds bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Herenteam WDF Europe Cup namens Nederland is reeds bekend

Herenteam WDF Europe Cup namens Nederland is reeds bekend

Van24 t/m 27 september zal de WDF Europe Cup plaatsvinden in Roemenië. Het Nederlands team bestaat uit vier heren en voor het eerst uit vier dames. Hieronder stellen we het ijzersterke herenkwartet aan u voor.

Bij de heren zullen Danny Noppert, Jeffrey de Graaf, Remco van Eijden en Wesley Harms namens Nederland aantreden.

Danny Noppert speelde een fantastisch anderhalf jaar durend rankingseizoen waarbij hij overtuigend Nederlands Rankingkampioen werd en wist de Gesloten Nederlandse Kampioenschappen te winnen. Jeffrey de Graaf werd vierde tijdens het rankingseizoen en doet het internationaal uitstekend. Remco van Eijden is aan de Nederlandse selectie en het EK team toegevoegd vanwege zijn ervaring en hoge notering op de BDO Ranking. Wesley Harms is nog altijd de huidige WDF World Cup Singles kampioen en ook hij staat net als de andere drie heren hoog op de BDO Ranking.

De Nederlandse heren zitten in het teamevent in dezelfde poule als Servië en Duitsland. Interim bondscoach Hans Senders heeft voor het teamtoernooi de volgende volgorde gekozen: Wesley Harms, Danny Noppert, Remco van Eijden en Jeffrey de Graaf.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws