Holsten Vier sluit sponsorovereenkomst af met Lakeside WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Holsten Vier sluit sponsorovereenkomst af met Lakeside

Holsten Vier sluit sponsorovereenkomst af met Lakeside

Carlsberg Verenigd Koninkrijk heeft een 3-jarig contract afgesloten met de Lakeside World Professional Darts Championships waar uitsluitend dit bier gedronken zal worden. Tevens wordt er een nieuwe competitie gestart die luistert naar de naam de Holsten Vier. Spelers van kroegen en pubs waar dit bier wordt geschonken gaan met elkaar de strijd aan in competitieverband waarvna de beste tegen elkaar zullen strijden voor aanvang van de finale van de Lakeside.

Dit televisietoernooi waarbij aanstaande editie een record aantal Nederlanders zullen deelnemen zal ten tijde van het toernooi een spelersbar hebben welke de naam zal dragen als Holsten Vier Players Lounge. Ook de spelers en het personeel zullen rondlopen met shirts en logo’s van dit merk.

De Customer Marketing Director van Carlsberg Groot-Brittannië, David Scott, geeft aan blij te zijn dat zijn merk geassocieerd wordt met de Lakeside World Darts. “Darten staat centraal in duizenden pubs en de Lakeside World Professional Darts Championships wordt veel bekeken in de horeca. De Holsten Vier Cup is een fantastische kampioenschap met de kans voor bezoekers van de cafés en pubs om een ??plaats te winnen in de finale die wordt gespeeld de op Lakeside,” aldus Scott.

De Managing Director van Bob Potter Leisure LTD zei verheugd te zijn de Holsten Vier te introduceren als officiële bier van de Lakeside World Professional Darts Championships. “Darts is populairder dan ooit en trekt meer toeschouwers en kijkers in Engeland en de rest van de wereld dan ooit te voren. Het 2012 Lakeside World Professional Darts Championship vindt plaats van 7 tot 15 januari 2012 in de Lakeside Country Club in Frimley Green, en zal worden uitgezonden door de BBC, ESPN, Eurosport en Eurosport Azië. Tevens zal de BBC Worldwide ervoor zorgen dat de World Pro wordt bekeken door miljoenen dartsfans over de hele wereld,” aldus Bob Potter.

Voor meer informatie bezoek verwijzen we je graag door naar www.lakesideworlddarts.com
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws