IBDT Masters 2014 gewonnen door Adams en Aileen de Graaf WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

IBDT Masters 2014 gewonnen door Adams en Aileen de Graaf

IBDT Masters 2014 gewonnen door Adams en Aileen de Graaf

In de werd vandaag het eindtoernooi van de IBDT (International Belgium Darts Tour) gehouden. In 2013 wisten Willy van de Wiel en Anca Zijlstra te winnen. Aileen de Graaf heeft de 2014 editie gewonnen de als derde geplaatste de Graaf won met 3-0 in sets van Irina Armstrong. De eerste set ging via dubbel 14 in 3-1 naar de Nederlandse. In de tweede set gaf de Graaf geen leg af, de laatste set ging tot 2-2. Het was de Graaf die de set en daarmee de wedstrijd wist binnen te halen. Ze gooide onder andere een 110 en een 118 finish waarmee ze de betere was en Anca Zijlstra opvolgt als winnares IBDT 2014. In de halve finale won de Graaf van Paula Jacklin en Irina Armstrong behaalde de finale door de Dark Destroyer Deta Hedman te verslaan.

Bij de heren drong Wesley Harms door tot de finale, de Nederlander zat in de poule met Robbie Green en Darryl Fitton. Op weg naar de finale versloeg Harms onder andere landgenoot Remco van Eijden. In de halve finale rekende Sparky af met Jamie Hughes. Robbie Green versloeg Harms in de poule en deed het goed, de Engelsman drong door tot de halve finale waar hij met 3-2 Wolfie voor moest laten.

Wesley Harms had het geluk deze finale niet aan zijn kant. de eerste twee sets gingen met 3-2 naar de Engelsman. De derde set wist Sparky slechts een leg te winnen van Martin Adams. In de vierde set weet Harms Wolfie te breaken door de openingsleg te pakken. Dubbel één brengt de Engelsman echter ook een break terug waarna Wesley Harms er helemaal klaar mee is. Adams maakt 2-1 met een 14- darter en pakt ook de vierde leg waarmee hij met 4-0 in sets de finale afsluit.

Heren Halve finales
Martin Adams - Robbie Green 3-2
Wesley Harms - Jamie Hughes 3-1

Finale
Martin Adams - Wesley Harms 4-0 (3-2; 3-2; 3-1; 3-1)

Dames finale
Aileen de Graaf - Irina Armstrong 3-0 (3-1; 3-0;3-2)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws