Inschrijven voor BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 kan tot maandag WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven voor BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 kan tot maandag

Inschrijven voor BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 kan tot maandag

Het is tot maandag 16 januari mogelijk om je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook!

Wat kun je allemaal verwachten? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland! Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven via: http://www.dutchopendarts.nl/schrijf-je-in.

Ook in 2017 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn, zoals titelverdedigers Martin Adams en Lisa Ashton. Maar ook Lakeside kampioen Scott Waites net als Glen Durrant, Andy Fordham en Darryl Fitton. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Danny Noppert en Aileen de Graaf ten tonele.

Wil je meer informatie bezoek dan de website van de BAUHAUS Dutch Open Darts: www.dutchopendarts.nl. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts volgen op Twitter: www.twitter.com/DOdarts en op Facebook: www.facebook.com/DutchOpenDarts.

Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws