Inschrijven BDO WK jeugd met 5.000 pond prijzenpot tot 3 oktober WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven BDO WK jeugd met 5.000 pond prijzenpot tot 3 oktober

Inschrijven BDO WK jeugd met 5.000 pond prijzenpot tot 3 oktober

De NDB vraagt de aandacht van alle jeugdspelers die van plan zijn om deel te nemen aan het WK jeugd van de BDO op woensdag 8 oktober aanstaande (eerste wedstrijden starten 10.00 uur 's ochtends). Spelers dienen zichzelf voor 3 oktober in te schrijven, alle informatie en het inschrijfformulier is op deze website te vinden.

De BDO organiseert het jeugd wereldkampioenschap voor het eerst, de kampioen wint naast de eervolle titel maar liefst 5.000 Engelse ponden! De runner-up gaat met2.000 pond naar huis, de halve finalisten met 1000 pond en de kwartfinalisten met 250 pond. Het toernooi zal dus plaatsvinden op 8 oktober in dezelfde locatie als de Winmau World Masters / Lakeside playoffs voor de senioren. Na het knock-out toernooi zal de finale pas worden gespeeld op 8 januari in de Lakeside Country Club tijdens de Lakeside 2015. Een geweldige kans voor jeugdspelers om zich op dit legendarische podium te laten zien!

Alle spelers die op 8 januari 2015 nog geen 18 zijn, uitgezonderd leden van de PDPA, kunnen deelnemen. PDC-spelers zijn dus uitgesloten van deelname aan dit BDO wereldkampioenschap voor de jeugd. Het inschrijfbedrag bedraagt 10 pond, niet Britse spelers (dus ook alle Nederlanders) kunnen dit ter plaatse betalen.

NDB Darts

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws