Inschrijven voor SunParks Masters is nog mogelijk tot 10 november WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven voor SunParks Masters is nog mogelijk tot 10 november

Inschrijven voor SunParks Masters is nog mogelijk tot 10 november

De derde editie van de Sunparks Masters zal op vrijdag21, zaterdag 22 en zondag 23 november 2014 gehouden worden in de Kempense Meren. Het volledige park zal weer voorbehouden zijn voor de spelers, familie, vrienden en toeschouwers. Inschrijven voor alle onderdelen is enkel mogelijk mits voorinschrijven via het online formulier tot en met 10 november 2014. Het inschrijfgeld dient bijgeschreven te zijn op de rekening die u ontvangt bij de bevestiging per mail ten laatste op 13 november 2014. Is uw inschrijfgeld dan niet bijgeschreven, worden uw inschrijvingen niet meegenomen in de loting. Er zullen geen uitzonderingen gemaakt worden voor spelers/speelsters woonachtig in de euro zone.

Een overzicht van de verschillende activiteiten per dag.

- Vrijdagavond 21 november 2014 worden de mix koppels volledig afgewerkt samen met de poules van de recreanten.
- Zaterdag 22 november 2014 worden de dames en heren koppels gespeeld, waarna ’s avonds de befaamde feestavond volgt.
- Zondag 23 november 2014 is het tijd voor de singles (dames-meisjes-jongens-heren) en de finalefase van de recreanten, gevolgd door de after-darts-party.

Ook aan overnachten is gedacht, van een gezellige 2-persoons hotelkamer tot een gigantische villa voor 10 personen. Dit kan alleen geboekt worden via de speciale webpagina’s (http://www.sunparks.com/be-nl/darts-masters_sck voor België en http://www.sunparks.com/nl-nl/darts-masters_sck voor Nederland), of telefonisch via het call-center tijdens kantooruren en met vermelding van de actiecode voor België op het nummer 070 223 723 (code 719) en voor Nederland op het nummer 0900 20 22 023 (code 907).

Verdere informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.sunparksmasters.be

Je kunt nog kans maken op een gratis 4-persoonsbungalow door deel te nemen aan onze derde prijsvraag.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws