Inschrijving voor de Dutch Open Darts 2016 in Assen is geopend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving voor de Dutch Open Darts 2016 in Assen is geopend

Inschrijving voor de Dutch Open Darts 2016 in Assen is geopend

Het toernooi zal op vrijdag starten met het koppeltoernooi voor dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Ook de Dutch Open Darts Youth zal op zondag gespeeld worden.

Spelers kunnen zich digitaal inschrijven op deze website. Voor Nederlanders is het alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.

Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. Zij komen naar dit evenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Maar natuurlijk ook om te genieten van de profspelers die op een groot podium, onder toeziend oog van duizenden juichende fans en de televisiecamera's, hun kunsten zullen gaan vertonen.

Ook in 2016 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Zo zullen Martin Adams en Aileen de Graaf vermoedelijk hun titel komen verdedigen. Ook Lakesidekampioen 2015 Scott Mitchell zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn net als Tony O'Shea, Scott Waites en Darryl Fitton, die vorig jaar in de finale een 9-darter gooide.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws