Inschrijving West-Fries Open Darts verlengd tot 9 maart 2018 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving West-Fries Open Darts verlengd tot 9 maart 2018

Inschrijving West-Fries Open Darts verlengd tot 9 maart 2018

De organisatie heeft besloten de inschrijving open te houden tot . Dit in plaats van de eerdergenoemde 4 maart wordt dit dus 9 maart. Voor de blind draw koppel, paradarts en de dames en heren koppel blijft de inschrijving open tot op de dag van aanvang.

Het aantal deelnemers groeit nu snel en op alle vlakken zien we een breed en internationaal deelnemersveld. (Deta Hedman, Trina Gulliver, Ross Montgomery en onder andere Wayne Warren) Ook de nationale top is volop aanwezig. Spelers als Richard Veenstra (heren) Aileen de Graaf (dames) Jurjen van der Velde (junioren) Quinty Bieman (meisjes).

Richard Veenstra welke al succesvol was op de Dutch Open met winst in de koppels en halve finale single, won ook afgelopen weekeinde nog het Scottisch Open. De Nederlander is in topvorm en kijkt ook uit naar het West-Fries Open Darts.

De inschrijvingen komen nu goed op gang voor dit internationale BDO geranked toernooi. De jeugd is WDF geranked. Op de single jeugd en heren en dames staat tevens nog eens een startbewijs voor de WINMAU World Masters. Het prijzengeld wat totaal nu op 14.800,00 euro staat is gegarandeerd. Het complete overzicht is te vinden op de website www.wfopendarts.nl.

Starttijden van alle wedstrijden zullen we zo snel mogelijk bekendmaken, je zult deze dan vinden op de homepagina bij het programma. Deze zullen we uiteraard ook op Facebook bekendmaken.

Direct inschrijven? Klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws