Inschrijvingen geopend voor BDO jeugd wereldkampioenschap 2015 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijvingen geopend voor BDO jeugd wereldkampioenschap 2015

Inschrijvingen geopend voor BDO jeugd wereldkampioenschap 2015

In juli dit jaar maakte de British Darts Organisation bekend in 2015 een jeugd wereldkampioenschap te zullen organiseren. De inschrijvingen voor dit wereldkampioenschap zijn per heden geopend. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 3 oktober en het inschrijfgeld bedraagt £10,-.

Registratie is van 8:00 uur tot en met 9:30 uur Engelse tijd, het toernooi begint om 10:00 uur. Een onbeperkt aantal deelnemers kan zich inschrijven. Klik hier voor het inschrijvingsformulier. Na het invullen dient het formulier verstuurd te worden naar [email protected].

Het toernooi wordt op 8 oktober in de Airco Sports Arena in Hull gespeeld, tezamen met de heren en dames kwalificatietoernooien voor het Lakeside wereldkampioenschap 2015. Er wordt volgens een knock-out systeem gespeeld totdat de finalisten bekend zijn. De beste twee spelen de finale die gepland staat op 8 januari 2015, tijdens het Lakeside wereldkampioenschap.

De eerste editie van het BDO jeugd wereldkampioenschap staat open voor jongeren die op 8 januari 2015 nog niet de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. PDC-PDPA leden zijn uitgesloten van deelname aan dit jeugd toernooi. De BDO heeft een prijzenpot £10.000,- beschikbaar gesteld voor het jeugd toernooi. Hiervan ligt £5.000,- klaar voor de jeugd wereldkampioen, £2.000,- voor de runner-up, de halve finalisten ontvangen elk £1.000,-, de kwartfinalisten £250,-.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws