Inschrijvingen Winmau Belgium Open en Masters verlengd WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijvingen Winmau Belgium Open en Masters verlengd

Inschrijvingen Winmau Belgium Open en Masters verlengd

Om de twijfelaars onder de dartsspelers nog te overtuigen blijven de inschrijvingen open tot woensdag 26 juli 2017 en sluiten exact om 11:59. De jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen kiezen of zij bij de jeugd of senioren spelen ( zie reglementen op ).

Net zoals de vorige jaren vind het toernooi plaats in de “Belgica Loods” Thonetlaan 133 te 2050 Antwerpen op een steenworp van de Schelde.

Op vrijdagavond 4 augustus starten we met een “Blind draw” koppeltoernooi. Zaterdag en zondag worden de enkel toernooien gespeeld waarbij er BDO en Finders punten te verdienen vallen als ook Winmau-Tickets . Alle wedstrijden zullen gespeeld worden op Winmau Blade 5 borden.

De prijzenpot is gesteld op 20.000 Euro verdeeld over het weekend. Voor meer info verwijzen we jullie naar de site http://www.openbelgie.be

Vergeet dus vooral niet in te schrijven en tijdig te betalen om in de loting te worden opgenomen. Volledige lijst terug te vinden op http://www.openbelgie.be/forms/allregistrations.php.

Tekst: Ilona Coumans

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws