Jarred Cole wint Finder Darts Masters jeugd, Girvan runner-up WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jarred Cole wint Finder Darts Masters jeugd, Girvan runner-up

Jarred Cole wint Finder Darts Masters jeugd, Girvan runner-up

De Finder Darts Masters jeugdtitel is gegaan naar de Engelsman Jarred Cole. In de finale was hij met 2-0 in sets (3-0, 3-2) te sterk voor de Schot Nathan Girvan. Op de openingsavond van de Finder Darts Masters verloor hij zijn eerste partij nog met 3-4 van Keane Barry maar hij herstelde zich met een 4-2 winst op Wessel Nijman.

De Schot Nathan Girvan was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Justin van Tergouw maar kon het in de finale niet waar maken. Een verslag van deze finale bij de jeugd lees je hieronder.

Jeugd finale

Jarred Cole - Nathan Girvan 2-0 in sets (3-0, 3-2)
Cole opende de partij direct met een 180-er en Girvan volgde met een 140-score. Het geeft aan hoe gretig deze jeugdspelers hedendaags zijn. De Engelsman weet de eerste set overtuigend met 3-0 naar zich toe te trekken. In de tweede set opent Nathan Girvan met een 74-finish en twee legs later mist hij een 126-finish waarna Cole een 128-finish mist. Het wordt nog 2-2 maar de Schot kan niet voorkomen dat de de titel gaat naar Jarred Cole.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws