Jeffrey de Graaf en Maikel Verberk winnen de Denmark Masters 2015 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jeffrey de Graaf en Maikel Verberk winnen de Denmark Masters 2015

Jeffrey de Graaf en Maikel Verberk winnen de Denmark Masters 2015

Bij de heren en bij de junioren zijn de titels van de Denmark Open naar Nederland gegaan. gingen de dames- en meisjestitels van het Open Denemarken al naar Nederland. Vandaag was het Jeffrey de Graaf die in het toernooi bij de heren het sterkste was. In de finale was hij met 6-2 te sterk voor Jamie Hughes. Richard Veenstra wist de halve finale te bereiken nadat hij eerder won van o.a. Tony O'Shea.

Maikel Verberk wist bij de junioren de titel te pakken. Hij won in de finale met 4-1 van zijn landgenoot Lars Fransen. Bij de meisjes ging de winst naar Sofie Jahn Bendorff die in de finale won van Samantha Klop, die op haar beurt eerder op de dag won van de Kyana Frauenfelder uit Oss die gisteren de eerste plaats pakte.

Bij de dames is de winst gegaan naar Fallon Sherrock. In de halve finale was ze met 4-3 te sterk voor de winnares van gisterenavond, Aileen de Graaf, en in de finale rekende ze vervolgens af met Deta Hedman in 5-3.

Voor een overzicht van alle uitslagen klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws