Justin van Tergouw maakt Finder Darts Masters Jeugd compleet WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Justin van Tergouw maakt Finder Darts Masters Jeugd compleet

Justin van Tergouw maakt Finder Darts Masters Jeugd compleet

De zesde en laatste deelnemer aan het Finder Darts Masters Jeugd toernooi kwam afgelopen zondag 8 oktober met maar liefst 4 wereldtitels op zak terug uit Japan. Justin van Tergouw werd daar WDF World Cup mixed pairs kampioen met Layla Brussel, boys pairs kampioen met Wessel Nijman, WDF World Cup Youth overall kampioen met het Nederlandse jeugdteam en won de WDF World Cup singles titel.

Buiten deze prachtige titels is Justin de huidige Finder Darts Masters jeugdkampioen en gaat het talent uit Utrecht als regerend Lakeside Youth World Champion in januari zijn titel verdedigen omdat hij zich opnieuw wist te plaatsen voor de finale. Deze prestaties zijn een wildcard waard, daarom heeft de organisatie Justin uitgenodigd voor het jeugdtoernooi, dat 8 tot en met 10 december in Hotel Zuiderduin plaatsvindt.

Het jeugddeelnemersveld is nu compleet en gezien de spelers in deze groep wordt een sportieve strijd op hoog niveau om de titel verwacht. Meer informatie over het deelnemersveld van de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelaanbiedingen vindt u op www.findermasters.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws