Lakeside 2018 speelschema: Adams en McGeeney openen toernooi WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Lakeside 2018 speelschema: Adams en McGeeney openen toernooi

Lakeside 2018 speelschema: Adams en McGeeney openen toernooi

Direct na de eerste wedstrijd van de Lakeside 2018, op zaterdag 6 januari 2018, ligt er al een grote naam uit het toernooi. Het duel tussen Martin Adams en de huidige nummer 1 van de BDO, Mark McGeeney, is namelijk ingedeeld als openingswedstrijd.

De eerste Nederlander die in actie komt is Willem Mandigers die de tweede partij van het toernooi speelt tegen Nick Kenny. Later die dag komt in de avondsessie de kersverse winnaar van de Finder Darts Masters, Danny Noppert, uit tegen Joe Chaney.

Oranje avond
Jeffrey Sparidaans speelt zondag 7 januari tegen de Zweed Dennis Nilsson de openingspartij van de avondsessie. Het wordt een ware oranje avond want ook Sharon Prins tegen Maria O'Brien zal worden gespeeld en het Nederlands duel tussen Chris Landman en Derk Telnekes volgt direct daarna. Als klap op de vuurpijl sluit Wesley Harms de avond af tegen Wayne Warren.

Mocht Danny Noppert zijn eerste partij winnen dan speelt hij op maandag 8 januari weer en anders zal er geen Nederlander in actie komen op die dag.

Op dinsdag 9 januari zullen in ieder geval Richard Veenstra en Kyle McKinstry tegen elkaar spelen bij de dames zal Aileen de Graaf het opnemen tegen Paula Jacklin terwijl Anca Zijlstra een duel wacht met Anastasia Dobromyslova.

Het volledig speelprogramma is hieronder te bekijken.

Lakeside 2018 speelschema: Adams en McGeeney openen toernooi

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws