Lakeside middag 7: Aileen de Graaf en Martin Adams gaan onderuit WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Lakeside middag 7: Aileen de Graaf en Martin Adams gaan onderuit

Lakeside middag 7: Aileen de Graaf en Martin Adams gaan onderuit

Vanmiddag staan er twee kwartfinales in het herentoernooi en de eerste halve finale bij de dames op het programma. De middag wordt begonnen door de Belg Geert de Vos en Darryl Fitton. Daarna strijden Aileen de Graaf en Lisa Ashton om de eerste finaleplaats bij de dames. Aileen heeft momenteel haar beste prestatie op Lakeside geevenaard, want ook vorig jaar haalde ze de halve finale. De middag wordt afgesloten door Martin Adams en Jamie Hughes.

Alle middagsessies worden live uitgezonden op Channel 4 en alle avondsessies zijn live te zien via BT Sport. Alle wedstrijden zijn live te bekijken op www.dartfreakz.nl/lakeside2017. Mocht er onverhoopt toch niets te zien zijn op deze livestream dan is er nog dit overzicht met alternatieven. De tijden in het artikel zijn onder voorbehoud, aangezien ze afhankelijk zijn van de partijen daarvoor. De heren spelen best of 7 sets en de dames best of 3 sets.

Aangezien we vanmiddag beperkt verslag kunnen doen, hebben we onderaan dit artikel de tweets van de BDO toegevoegd, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de gebeurtenissen in Frimley Green.

Programma vrijdag 13 januari
Geert de Vos (87,12) - Darryl Fitton (89,97) 4-5
Lisa Ashton (85,44) - Aileen de Graaf (75,24) 2-0
Martin Adams (92,55) - Jamie Hughes (91,89) 4-5

[do_widget id=wpt-latest-tweets-2]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws