LS play-offs: Walton geplaatst, Zijlstra, Tergouw en Heuvel grijpen mis WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

LS play-offs: Walton geplaatst, Zijlstra, Tergouw en Heuvel grijpen mis

LS play-offs: Walton geplaatst, Zijlstra, Tergouw en Heuvel grijpen mis

Na het Grand Slam of Darts kwalificatietoernooi gisteren, zal vandaag de Lakeside play-offs en de World Youth play-offs op het programma staan in Hull. Morgen zal aansluitend de Winmau World Masters van start gaan. Vandaag zal om 11:00 uur Nederlandse tijd de World Youth play-offs van start gaan en de ook de dames starten op dezelfde tijd met de Lakeside play-offs. De heren zullen om 16:00 uur Nederlandse tijd van start gaan met de Lakeside play-offs.

Voor de heren zijn er 4 tickets te vergeven en voor de dames 2. Daarbij zal de finale van de World Youth Trophy worden gespeeld tijdens de aanstaande Lakeside op het podium, oftewel 2 jeugdspelers plaatsen zich vandaag hiervoor.

Programma:
11:00 uur World Youth play-offs en Lakeside play-offs dames
16:00 uur Lakeside play-offs heren

Loting en uitslagen:
World Youth play-offs (klik na openen op CTRL + F5)
Lakeside play-offs dames (klik na openen op CTRL + F5)
Lakeside play-offs heren (klik na openen op CTRL + F5)

We trachten live updates te brengen vanuit Hull.
[adrotate banner="13"]

Geplaatste dames: Tina Osborne en Dee Bateman
Geplaatste jongens: Joshua Richardson en Jordan Boyce
Geplaatste heren: Alan Soutar, John Walton, Darren Peetoom en Vladimir Andersen

Update 11:50 uur: De sheet voor de Lakeside play-offs van de dames is inmiddels ook te bekijken via bovenstaande link.

Update 12:45 uur: Via bovenstaande sheets zijn de uitslagen live te volgen. Indien nodig klik na het openen op CTRL + F5.

Update 15:30 uur: Tina Osborne uit Nieuw Zeeland heeft zich geplaatst voor de Lakeside 2016. Ze won in de beslissende partij van Anca Zijlstra die hiermee wederom een beslissende wedstrijd voor rechtstreekse plaatsing verliest.

Update 15:35 uur: De eerste finalist bij de jongens is bekend. Joshua Richardson heeft zich voor de finale van de World Youth Championship weten te plaatsen met een 3-0 winst op Justin van Tergouw in de halve finale. Job ten Heuvel speelt momenteel zijn wedstrijd tegen de Ierse Jordan Boyce in de andere halve finale.

Update 15:55 uur: Helaas heeft ook Job ten Heuvel op een haartje de finale in Frimley green gemist. Met 3-2 gaat de Ier Jordan Boyce naar Lakeside.

Update 16:00 uur: Dee Bateman versloeg de Japanse Mayumi Ouchi voor plaatsing Lakeside, Tina Osborne en Dee Bateman mogen de koffers pakken voor Frimley Green. Het heren play-offs toernooi zal zo starten. Later zullen we ook hiervan updates verzorgen.

Update 21: 00 uur: Het heren kwalificatietoernooi is inmiddels gevorderd tot en met de laatste 64. Namens Nederland zitten Fabian Roosenbrand, Patrick Morelissen, Berry van Peer en Michel van der Horst er nog in.

Update 22:45 uur: Alle Nederlanders hebben reeds verloren alvorens de laatste 16 werden bereikt. Op dit moment is het toernooi gevorderd tot de kwartfinales. Er zijn vier tickets te verdelen bij de heren dus degenen die de halve finales bereiken hebben een ticket voor de Lakeside 2016.

Update 22:50 uur: De eerste twee namen die zich hebben geplaatst voor de Lakeside zijn John Walton en Alan Souter.

Update 23:10 uur: Inmiddels hebben Vladimir Andersen en Darren Peetoom zich hierbij gevoegd waarmee alle namen bekend zijn en de Lakeside play-offs zijn gespeeld. Morgen zal de Winmau World Masters van start gaan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws