Lisa Ashton wint single Cheshire Open 2015, Dobromyslova runner-up WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Lisa Ashton wint single Cheshire Open 2015, Dobromyslova runner-up

Lisa Ashton wint single Cheshire Open 2015, Dobromyslova runner-up

Lisa Ashton heeft een titel aan haar palmares toegevoegd. De regerend BDO wereldkampioene won zaterdag het single Cheshire Open 2015. In de finale won Ashton met 5-3 van drievoudig BDO wereldkampioene Anastasia Dobromyslova die in haar woonplaats in actie kwam.

Hiermee heeft Ashton zich kunnen herstellen van de verloren finale van het afgelopen jaar. In de finale van het single Cheshire Open 2014 verloor de Engelse namelijk van Deta Hedman. Laatstgenoemde ontbrak dit jaar op het Cheshire Open. The Dark Destroyer komt in actie op het British Pentathlon dat ook zaterdag wordt gespeeld. Onder andere runner-up van de Lakeside 2015 Fallon Sherrock, Trina Gulliver en Lorraine Winstanley strijden ook op het British Pentathlon 2015.

Ashton ontvangt naast de trofee de hoofdprijs van £300,- en heeft weer een stap richting haar droom gezet om weer de nummer één van de wereld te worden bij de dames. Runner-up Anastasia Dobromyslova moet met £100,- genoegen nemen. Naast de hoofdprijs liggen er ook tickets klaar voor de Lakeside en Winmau World Masters kwalificatie.

Mark McGeeney is erin geslaagd het eveneens zaterdag gespeelde heren warming-up toernooi te winnen. McGeeney was in deze finale te sterk voor Shaun Griffiths. Het heren single toernooi wordt zondag afgewerkt. In het deelnemersveld komen ook PDC spelers voor. Onder andere Stephen Bunting, Jamie Caven, Michael Smith, Robbie Green, Stuart Kellett, Mark Walsh, Kevin McDine, Nathan Aspinall, Mark Frost, John Bowles en Eddie Dootson zijn de PDC spelers die op het Cheshire Open aan de oche verschijnen. De winnaar mag de cheque van £1.000,- in ontvangst nemen, daarnaast liggen er ook tickets klaar voor de Lakeside en Winmau World Masters kwalificatie.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws