England Open en National singles finale dag Aileen De Graaf runner-up WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

England Open en National singles finale dag Aileen De Graaf runner-up

England Open en National singles finale dag Aileen De Graaf runner-up

In het Engelse Selsey is het vandaag tijd voor de halve en finales van het England National Singles en het England Open. Aileen de Graaf heeft als enige Nederlandse de finale dag weten te bereiken. Aileen de Graaf wist vandaag in de halve finale van het England Open Trina Gulliver te verslaan. In een goeie finale tegen Deta Hedman wist ze het op belangrijke momenten niet af te maken. The Dark Destroyer wist vandaag de dubbelslag te slaan door na de England National Singles titel ook het England Open te winnen.

In het the bun leisure vakantiepark worden onderstaande wedstrijden vandaag gespeeld. Evenals gisteren zullen vandaag de podium wedstrijden ook live te zien zijn via youtube. Zie de stream onderaan dit artikel.

Dames National Singles Halve Finale
Deta Hedman - Fallon Sherrock 5-4
Lorraine Winstanley - Lisa Ashton 4-5

Finale
Deta Hedman - Lisa Ashton 5-4

Heren National Singles Halve Finale
Paul Harvey - Gary Robson 2-6
Scott Mitchell - Dennis Harbour 4-6

Finale
Gary Robson - Dennis Harbour 6-0

Dames England Open halve Finale
Deta Hedman - Anastasia Dobromyslova 5-4
Aileen de Graaf - Trina Gulliver 5-2
Aileen komt 3-1 voor als the Golden Girl 3-2 maakt. Voor de Engelse is het echter te laat als De Graaf een goede wedstrijd in het slot gooit voor een 5-2 overwinning en een plek in de finale waar ze The Dark Destroyer zal ontmoeten.

Finale
Deta Hedman (91.83) - Aileen de Graaf (81.97) 5-2
Met een 86- finish weet de kersverse England National Singles kampioene de Nederlandse te breaken in de openingsleg. Met een 12- darter weet the Dark Destroyer ook de tweede leg te pakken waarmee de Nederlandse nu aan de bak moet. De Jamaicaanse weet echter nog een 14- darter uit de hoge hoed te toveren waarmee De Graaf tegen een 3-0 achterstand aan kijkt. De Graaf mist een 97- finish maar kan in de herkansing dubbel tien vinden voor een break terug. (3-1) Met een 17- darts leg weet Aileen de Graaf de break te verzilveren, Hedman miste drie darts op de dubbel in leg vijf waarmee ze een potentiële 13- darter niet wist af te maken. Met een 80- finish weet Deta Hedman het verschil weer twee legs te maken. Als De Graaf 78- niet weet te finishen valt het doek voor de Nederlandse die genoegen moet nemen met de tweede plek.

Heren England Open Halve Finale
Glen Durrant - Wayne Warren 6-4
Scott Mitchell - Conan Whitehead 3-6

Finale
Glen Durrant - Conan Whitehead 6-3

Dames koppel finale
Deta Hedman & Rachel Brooks - Lorraine Winstanley & Anastasia Dobromyslova 2-3
Heren koppel finale
Darius Labanauskas & Madars Razma - Ritchie Edwards & Rhys Griffin 3-0

MeisjesFinale
Amy Collins - Beau Greaves 0-3
Jongens Finale
Alex Gurr - Adam Howard 3-1

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws