Loting Open Denemarken is bekend en zal ook gestreamd worden WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting Open Denemarken is bekend en zal ook gestreamd worden

Loting Open Denemarken is bekend en zal ook gestreamd worden

De loting van het Open Denemarken is bekend gemaakt. De loting van de Denemarken Masters zal pas gedaan worden, nadat het Open Denemarken is gespeeld, aangezien de plaatsing voor de Denemarken Masters kan veranderen vanwege de resultaten op het Open Denemarken. Hieronder is een overzicht te zien van de loting van de Nederlanders en Belgen voor zowel de heren, dames, jongens als meisjes. De volledige loting is te vinden.

Zowel zaterdag als zondag zal het toernooi gestreamd worden via deze site. Zaterdag van 18.00-23.00 zal het Denemarken Open uitgezonden worden. Hiervan worden de wedstrijden vanaf de herenkwartfinale en dames halve finale uitgezonden. Daarvoor zijn andere dartwedstrijden uit Denemarken op de stream te volgen, zoals een lokaal kroegtoernooi van 13.00-15.00 en de Esbjerg Champions of darts, waar lokale topsporters de degens kruisen aan de oche, van 16.30-17.30.
Zondag zal de Denemarken Masters van 16.00 tot 20.30 uitgezonden worden. De meisjes- en jongensfinale zullen te volgen zijn, net zoals de halve finales en finales uit het dames- en herentoernooi.

Colin Roelofs begint bij de laatste 256 tegen Jacob Hoyer en bij een overwinning wacht hem mogelijk Glen Durrant.
Henk Verweij start tegen Jimmy Svendsen. Bij de laatste 64 treft hij mogelijk zijn landgenoot Willem Mandigers, die als zestiende geplaatst is en bij de laatste 256 Tonni Sorensen treft.
Sven Verdonck is als zeventiende geplaatst en opent tegen Lars Petersen. Bij de laatste 64 kan hij de Nederlander Tristan Hamelink treffen, die begint bij de laatste 512 tegen Kenneth Juhl Nielsen.
Geert de Vos is als negende geplaatst en begint bij de laatste 256 tegen Jesper Andersen of Jens Andreasen. Bij de laatste 64 wacht hem mogelijk de Ier Michael Meaney.
Daan Groen opent bij de laatste 512 tegen de als vierentwintigste geplaatste Richie Edwards.
Richard Veenstra is als achtste geplaatst. Bij de laatste 256 komt hij de winnaar van Krieg Armin en Allan Bruun-Larsen tegen.
Michael Hollander begint bij de laatste 512 tegen Leif Nielsen. Rick Veugelers opent bij de laatste 512 tegen Christian Johansen. Bij een overwinning treft Rick de als vijfentwintigste geplaatste David Carr. Een mogelijk affiche bij de laatste 64 is Michael Hollander tegen Rick Veugelers.
Wouter Vaes opent bij de laatste 512 tegen Andreas Bergo. Bij de laatste 64 treft hij mogelijk Ryan Hogarth, die als negenentwintigste geplaatst is.
Gino Vos opent bij de laatste 512 tegen Kent Breuner. De Nederlandse rankingkampioen treft mogelijk Shaun Carrol, die als twintigste geplaatst is, en hoge ogen gooide tijdens het Dutch Open bij de laatste 64.
Davy van Baelen begint bij de laatste 512 tegen Michael Nielsen. Mogelijk treft hij de als twaalfde geplaatste Tony O'Shea bij de laatste 64.
Jeffrey Sparidaans is als eenentwintigste geplaatst en treft bij de laatste 64 mogelijk Peter van den Broek. Peter treft bij de laatste 256 Robert MacDougall.
Sven Wens is als eenendertigste geplaatst. De Belg ontmoet bij de laatste 256 Kristoffer Rasmussen of Per Lauridsen. Patrick van Doorn begint bij de laatste 256 tegen Claus Jakobsen. De Belg en Nederlander komen elkaar mogelijk tegen bij de laatste 64.
Jimmy Hendriks is als drieëntwintigste geplaatst en speelt bij de laatste 256 tegen Ralf Sendzikowski. Remko Landman die bij de laatste 256 tegenover Flemming Hansen of Brian Christiansen zal staan, is een mogelijke tegenstander van Jimmy bij de laatste 64.
Dé man in vorm, Danny Noppert, is als zevende geplaatst. Hij opent bij de laatste 256 tegen Poul Buurgaard.
Wesley Harms is als derde geplaatst en treft bij de laatste 256 Thomas Holm. Dirk Teunis van Doorn begint tegen Palle Madsen. Beide Nederlanders kunnen elkaar bij de laatste 64 ontmoeten.
Roger Janssen is als dertigste geplaatst. De Belg begint bij de laatste 256 Henrik Olesen of Martin Johannsen.
Maik Beikes opent bij de laatste 256 Jurgen Hansen en treft bij de laatste128 mogelijk de Let Madars Razma.
Davyd Venken begint tegen Morten Norén bij de laatste 512 en wacht hem bij de laatste 128 wellicht de als tweeentwintigste geplaatste Bradley Kirk. Eef Schellevis begint bij de laatste 256 tegen Kevin Jablonka of Stephen Lennon. Bij de laatste 64 wacht hem mogelijk Davyd Venken of Bradley Kirk.
Steven van Leijen begint bij de laatste 512 tegen Ronni Rempt en treft bij de laatste 128 mogelijk Darryl Fitton, die als zesde geplaatst is.
Michel Camijn opent bij de laatste 512 tegen Per Andersen en treft bij de laatste 64 mogelijk de als zevenentwintigste geplaatste Daniel Larsson.

Saskia Kop begint bij de laatste 64 bij de als eerste geplaatste Lisa Ashton.
Lucia Dokkum komt bij de laatste 64 mogelijk Carina Ekberg tegen, terwijl Lucia een ronde later mogelijk Paula Jacklin of Rachel Brooks tegenkomt. Sharon Prins is als achtste geplaatst en treft bij de laatste 16 mogelijk Lucia Dokkum.
Anneke Kuijten begint bij de laatste 128 tegen Sussi Pedersen en bij winst wacht haar Anastasia Dobromyslova.
Aileen de Graaf is als vierde geplaatst en opent bij de laatste 64 tegen Tina Jorgensen. Bij de laatste 32 treft ze mogelijk Margaret Sutton.
Tharsissia Werinussa begint bij de laatste 64 tegen de als tweede geplaatste Deta Hedman.
Anca Zijlstra is als zevende geplaatst en opent bij de laatste 64 tegen Birgitte Juler. Bij de laatste 16 treft ze mogelijk Ann-Louise Peters, die hoge ogen gooide op de Lakeside.
Danielle IJpelaar begint bij de laatste 64 tegen Joan Thomasen of Katharina von Rufs. Bij de laatste 32 wacht haar mogelijk de als zesde geplaatste Lorraine Winstanley.
Jacqueline Seitzinger opent bij de laatste 128 tegen Jette Lund. Een ronde later wacht haar bij winst de als derde geplaatste Fallon Sherrock.

Maikel Verberk is als eerste geplaatst en begint bij de laatste 32 tegen Jannik Hansen. Jerry Kaldenberg is als achtste geplaatst en opent bij de laatste 32 tegen Tobias Laustsen. Beide Nederlanders kunnen elkaar in de kwartfinale treffen.
Gian van Veen is als vijfde geplaatst en begint bij de laatste 32 tegen Mattias Flodin. Javanico Jansen is als vierde geplaatst en begint bij de laatste 32 tegen Marius Nielsen. Beide Nederlanders kunnen elkaar in de kwartfinale treffen.
Justin van Tergouw is als tweede geplaatst. Hij opent bij de laatste 32 tegen Johan Nicolajsen. In de kwartfinale wacht hem mogelijk de als zevende geplaatste Dennis Johannsen.
Wessel Nijman is als zesde geplaatst en opent tegen Dennis Olesen bij de laatste 32. Maarten Dirk Woord is als derde geplaatste en begint bij de laatste 32 tegen Sebastian Beck. Beide Nederlanders kunnen elkaar in de kwartfinale treffen.

Veerle Hamelink is als eerste geplaatst en de enige aanwezige Nederlandse meid. Ze treft in de kwartfinale Laura Tranholm of Emma Thomsen. In de halve finale wacht haar mogelijk de als vierde geplaatste Melissa Reus.
Samantha Krop is als tweede geplaatst, terwijl Iselin Hauen als derde geplaatst is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws