Van Malsen, Ashton en Williams winnen Open Frankrijk WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Van Malsen, Ashton en Williams winnen Open Frankrijk

Van Malsen, Ashton en Williams winnen Open Frankrijk

Het Open Frankrijk is zaterdag gespeeld met Nederlands succes. Gijsbert van Malsen wist het toernooi op zijn naam te zetten en de winst mee te nemen naar Nederland. In een oranje finale was van Malsen met 5-4 te sterk voor Daan Bastiaansen.

In het dames toernooi was Aileen de Graaf de beste Nederlandse. De Graaf verloor met 4-1 van Paula Jacklin. De Engelse verloor vervolgens van Deta Hedman in de halve. The Dark Destroyer verloor vervolgens de finale waardoor Lisa Ashton met een 5-4 overwinning op Deta Hedman de nieuwe Open Frankrijk kampioen is.

Jim Williams heeft het heren toernooi gewonnen door met 5-4 Daniel Day te verslaan. Willem Mandigers was de beste Nederlander, de man uit Eindhoven verloor van Geert de Vos. De Belg verloor vervolgens van de latere runner-up Daniel Day. De Belgen deden het goed in Frankrijk, Niels van Bergen verloor de halve finale van de kampioen Jim Williams en Davy van Baelen wist ook de kwart finale te halen waarmee er vier Belgen bij de laatste acht zaten.

Meer resultaten zijn op dit moment niet bekend.

Foto: Fédération Française de Darts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws