Meeste play-off tickets Landelijke Competitie zijn reeds verdeeld WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Meeste play-off tickets Landelijke Competitie zijn reeds verdeeld

Meeste play-off tickets Landelijke Competitie zijn reeds verdeeld

Speelronde 9 in de LaCo voor senioren zit erop. Sommige teams weten of ze de play-offs halen, voor andere is het nog even afwachten.

Heren A
De heren A levert definitief drie teams af voor de play-offs. Door de zege van DVO bij DONHN worden zij minimaal derde én behoren zij sowieso bij de beste nummers 3. DVS heeft zich afgelopen weekend verzekerd van de eerste plek. Zij wonnen met 9-8 van RDB.

Heren B
Bij de heren B heeft DBA een belangrijke, nipte zege geboekt op FDB: 9-8. De Friezen kunnen het team uit Flevoland nu niet meer voorbij en het gewonnen punt is erg belangrijk met het oog op het bereiken van de play-offs. Als zij volgende speelronde ook weten te winnen van DBMN, hebben ze het ticket binnen. Zo niet, dan moeten ze afwachten wat er gebeurt in poule C. Verder speelden DBMN en DBBR afgelopen weekend ook tegen elkaar. DBBR wist de partij winnend af te sluiten: 9-8.

Heren C
Bij de heren C is het nog altijd spannend. DORA en DSWN wonnen en maken uit wie de tweede plek pakt en wie er dus sowieso naar de play-offs gaat. DORA versloeg DOGD met 13-4 en DSWN won van DVK met 10-7. Wil DSWN de tweede plek nog overnemen, dan is er een ruime zege nodig volgende speelronde. Het team dat derde wordt moet hopen dat het bij de twee beste nummers 3 hoort, maar is daarbij afhankelijk van poule B.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws