Mike van Duivenbode wederom de sterkste op 4e Makkie Moneydarts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Mike van Duivenbode wederom de sterkste op 4e Makkie Moneydarts

Mike van Duivenbode wederom de sterkste op 4e Makkie Moneydarts

Maandagavond 27 juni waren we wederom in Partycentrum Concordia te 's-Gravendeel te vinden voor de 4e Makkie Moneydarts. Ditmaal begonnen we de poulefase met 22 deelnemers gevolgd door een winnaars- en verliezersronde en ook vandaag leverde de poules enkele verrassingen op. Zo verraste onder andere Demi van Gelder door Marcel van Verk, Lesley van Schijndel, John Kraijo en Sheila de Man onder zich te houden en als 1e te eindigen in de poule.

In de finale van de verliezersronde was Arjon 't Jong die het mocht gaan opnemen tegen de verliezersrondekoning van het vorige jaar, Arnod Timmermans. Arjon rekende op zijn weg naar de finale af met broeder Peter 't Jong en Liza Burggraaf, terwijl Arnod te sterk was voor Arjan Bijvoets en Melvin van Hulst.

In de finale deed Arnod zijn bijnaam eer aan en kende geen mededogen met Arjon; met een duidelijke 4-0 overwinning werd dan ook de verliezersronde op zijn naam geschreven.

Kwartfinale:

Arjon ’t Jong 3-1 Peter ’t Jong

Liza Burggraaf 3-1 Sheila de Man

Arnod Timmermans 3-1 Arjan Bijvoets

John Kraijo 0-3 Melvin van Hulst

Halve finale:

Arjon ’t Jong 3-1 Liza Burggraaf

Arnod Timmermans 3-0 Melvin van Hulst

Finale:

Arjon ’t Jong 0-4 Arnod Timmermans

In de winnaarsronde was het wederom Mike van Duivenbode die zich voor de finale plaatste ten koste van Marcel van Verk en Johan Schelling. Hierin mocht hij het opnemen tegen Patrick van den Boogaard, die op zijn weg te sterk was voor Jisse de Boer, Demi van Gelder en Menno Angenent.

In de finale lieten beide heren een aardig niveau aantekenen, maar was het Mike die de overhand had in de partij. Bij een 4-1 voorsprong voor Mike wist Patrick nog 2 legs te pakken en terug te komen tot 4-3, maar dit bleek niet genoeg. Mike gooide er wederom nog een versnelling in en sleepte met een 6-3 overwinning de 4e Makkie Moneydarts binnen

Kwartfinale:

Demi van Gelder 0-4 Patrick van den Boogaard

Menno Angenent 4-2 Jeffrey van Ginneken

Mike van Duivenbode 4-2 Marcel van Verk

Dennis van Genderen 0-4 Johan Schelling

Halve finale:

Patrick van den Boogaard 5-2 Menno Angenent

Mike van Duivenbode 5-0 Johan Schelling

Finale:

Patrick van den Boogaard (85,71) 3-6 Mike van Duivenbode (87,41

De finale is terug te kijken via deze link: https://www.facebook.com/darts.HWDarts/videos

Naast de winst was Mike ook verantwoordelijk voor de hoogste finish van 153 en het gooien van de meeste 180'ers (5 stuks). Demi van Gelder werd beste dame door haar kwartfinaleplek bij de winnaarsronde.

Zoals al stond aangegeven op de poster zal er volgende week GEEN Makkie Moneydarts zijn! Op maandag 11 juli is iedereen weer van harte welkom op de 5e Makkie Moneydarts in Partycentrum Concordia te 's-Gravendeel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws