Montgomery: "Misschien was dit de laatste editie van de Lakeside" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Montgomery: "Misschien was dit de laatste editie van de Lakeside"

Montgomery: "Misschien was dit de laatste editie van de Lakeside"

Ross Montgomery heeft geen goed woord over voor de BDO vanwege de huidige staat van de Lakeside. De Schot al voordat hij zelf op het toernooi voor alweer de 11e keer in actie kwam. De uitingen van Montgomery gaan zelfs zover dat hij beweert te hebben vernomen dat we afgelopen weekend mogelijk naar de laatste finale van de Lakeside ooit hebben gekeken.

Als ik mensen spreek, krijg ik vragen als: ''Wanneer is de Lakeside? Waar wordt het uitgezonden? Niemand weet dit soort zaken, terwijl iedere dartsliefhebber dit zou moeten weten. Dit komt door slechte marketing. Je kan wel met vingers wijzen, maar je kan niet enkel een persoon de schuld geven. Het is een groep mensen die hiervoor verantwoordelijk is.''

De Schot ziet de toekomst van de BDO, en indirect de Lakeside, dan ook somber in: ''Ik denk dat de BDO niet lang meer te leven heeft. We hebben een bestuur die de organisatie runt en er is een hoop intern gekibbel. Dit helpt de spelers binnen de BDO niet. En, in mijn ogen, is het gedoemd te vergaan, het spijt me dit te moeten zeggen. Men zegt dat de komende editie weleens de laatste Lakeside kan zijn dus wie weet wat de toekomst brengt."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws