Nederlands Team bekendgemaakt voor 4 Nations Tournament WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nederlands Team bekendgemaakt voor 4 Nations Tournament

Nederlands Team bekendgemaakt voor 4 Nations Tournament

Op 7 en 8 april zal op Vakantiepark de Schatberg in Sevenum de derde editie van het ‘4 Nations Tournament’ plaatsvinden. Tijdens dit toernooi zullen de nationale teams van Duitsland, Luxemburg, België en Nederland in actie komen. Zij gaan strijden om de overall titel op zaterdag en individuele titels op zondag. Er komen namens Nederland in totaal 8 heren, 4 dames, 4 jongens en 2 meisjes in actie die ieder spelen voor de prijzen binnen hun eigen categorie.

Na overleg binnen de Technische Staf hebben de bondscoaches de volgende teams samengesteld:

Heren (coach John Lokken): Wesley Harms, Willem Mandigers, Jeffrey Sparidaans, Derk Telnekes, Dennie Olde Kalter, Martijn Kleermaker, Rowdy Schoremans, Wessel Nijman*.

* Wessel, die in juni 18 jaar wordt, is vanuit de jeugdselectie toegevoegd aan het 4 Nations team. Zowel de heren- als jeugdbondscoach zijn van mening dat dit gezien zijn ontwikkeling en prestaties een goede volgende stap is voor Wessel.

Dames (coach Karin ten Kate): Vanessa Zuidema, Priscilla Steenbergen, Femke Herms, Marjolein Noijens.

Jongens (coach Dick Bontekoe): Levy Frauenfelder, Ramon Leferink, Jurjen van der Velde*, Marcel Bus*.

* Jurjen en Marcel zijn vanwege hun goede prestaties door de Technische Staf toegevoegd aan de Nederlandse selectie. De jeugdbondscoach is van mening dat dit gezien hun ontwikkeling en prestaties een goede volgende stap is voor deze twee jongens.

Meisjes (coach Dick Bontekoe): Kyana Frauenfelder, Cheyenne Doddema*.

* Cheyenne Doddema is vanwege haar goede prestaties door de Technische Staf toegevoegd aan de Nederlandse selectie. De jeugdbondscoach is van mening dat dit gezien haar ontwikkeling en prestaties een goede volgende stap is voor Cheyenne.

Voor een uitgebreide toelichting verwijzen we je graag door naar dit artikel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws