Ook Madars Razma ontvangt een wildcard voor Finder Darts Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ook Madars Razma ontvangt een wildcard voor Finder Darts Masters

Ook Madars Razma ontvangt een wildcard voor Finder Darts Masters

Madars Razma is na Ross Montgomery de tweede speler die een wildcard voor de Finder Darts Masters heeft ontvangen. In2015 schreef de sympathieke Let geschiedenis door zich als eerste Let te plaatsen voor de Lakeside. Dit jaar kwam hij slechts drie punten tekort voor rechtstreekse deelname. Daardoor is de organisatie van de Finder Darts Masters van mening dat hij op de Finder Darts Masters thuishoort en zal ook hij van 9 tot en met 11 december te bewonderen zijn in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Hier strijden 24 heren, 6 dames en 6 junioren om de titel.

De Belg Andy Baetens wist zich te plaatsen via de Finder Master Qualifier. Daarnaast hebben ook de winnaars van de Champions League of Darts zich geplaatst voor dit toernooi. De rest van het tot nu toe bekende deelnemersveld is te vinden in ons eerdere artikel. De overige plekken zullen opgevuld worden door een wildcard van de NDB, drie wildcards van de organisatie bij de heren en een wildcard van de organisatie bij de dames.

Bron: www.findermasters.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws