Ook publiekslieveling Tony O'Shea is aanwezig op de Finder Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ook publiekslieveling Tony O'Shea is aanwezig op de Finder Masters

Ook publiekslieveling Tony O'Shea is aanwezig op de Finder Masters

De organisatie van de Finder Darts Masters heeft de vierde van vijf wildcards gegeven aan Tony O'Shea. De 55-jarige sympathieke Engelsman draait al jaren mee in de top van de BDO en is dan ook zeker een dartsicoon en bovendien zeer geliefd bij het publiek. 'Silverback' staat momenteel17e op de BDO ranglijst en heeft al meermaals deelgenomen aan de Lakeside, Winmau World Masters, Finder Darts Masters (en de Zuiderduin Masters, wat een voorloper was van de Finder Darts Masters). Op deze toernooien reikte hij vijfmaal tot een finale (Lakeside 2009, 2012, 2013 & Winmau World Masters 2004, 2012, red.), maar heeft nog geen van deze bekers omhoog mogen houden. Ook op de, inmiddels niet meer bestaande, grote toernooien, die in Nederland gehouden werden (de World Darts Trophy en International Darts League, red.), haalde hij tweemaal de finale(World Darts Trophy 2002 & International Darts League 2005), maar moest hij de eindzege aan zich voorbij laten gaan. Wel won hij in 2009 de WDF World Cup en mag hij zich dus voormalig wereldkampioen noemen.

Zodoende mag ook hij van 9 tot en met 11 december meestrijden om de zege van de Finder Darts Masters in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Zoals hierboven vermeld is O'Shea de vierde speler die een wildcard heeft ontvangen. Jimmy Hendriks, Madars Razma en Ross Montgomery gingen hem voor. Daarnaast wist de Belg Andy Baetens zich te plaatsen via de Finder Master Qualifier. Daarnaast hebben ook de winnaars van de Champions League of Darts zich geplaatst voor dit toernooi. De rest van het tot nu toe bekende deelnemersveld is te vinden in ons eerdere artikel. De overige plekken zullen opgevuld worden door een wildcard van de NDB, een wildcard van de organisatie bij de heren en een wildcard van de organisatie bij de dames.

Bron: www.findermasters.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws