Open Frankrijk 2018 is gecanceld door French Federation of Darts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Open Frankrijk 2018 is gecanceld door French Federation of Darts

Open Frankrijk 2018 is gecanceld door French Federation of Darts

De French Federation of Darts heeft noodgedwongen besloten om het Open Frankrijk 2018 van de agenda te schrappen. De French Federation of Darts heeft teveel problemen met de locatie waar het toernooi gepland was, aangezien ze geen garantie hebben dat het toernooi in goede omstandigheden georganiseerd kan worden is er besloten dat het beter is om het Open Frankrijk 2018 niet door te laten gaan.

Hiermee wordt de BDO-agenda ingekort met één toernooi. De French Federation of Darts is echter vastberaden om vanaf 2019 weer een Open Frankrijk aan de agenda toe te kunnen voegen.

Bij monde van de French Federation of Darts valt op de website van de British Darts Organisation te lezen: "Het spijt ons dat we dit besluit hebben moeten nemen met alle consequenties tot gevolg. Maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen en kunnen onze spelers niet ontvangen in een situatie die niet optimaal is. We gaan er alles aan doen om het toernooi volgend jaar weer te kunnen organiseren met een voltallige organisatie."

Tot volgend jaar zullen Jim Williams en Lisa Ashton dus titelverdedigers blijven van het Frankrijk Open aangezien zij vorig jaar de titels van het heren- en damestoernooi wisten op te eisen. Gijsbert van Malsen blijft de regerend Open Frankrijk kampioen namens Nederland bij de jeugd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws