Open Luxemburg succes voor Aileen de Graaf, Kist runner-up WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Open Luxemburg succes voor Aileen de Graaf, Kist runner-up

Open Luxemburg succes voor Aileen de Graaf, Kist runner-up

De Engelsman Tony West wist vorig jaar het open Luxemburg te winnen in de finale van de Belg Johnn Snijers. Tony West zal zijn titel niet prolongeren omdat hij niet naar Luxemburg is afgereisd. Naar de 2011 editie trok een grote groep Nederlanders en Belgen. 4 heren wisten zelfs de kwartfinales te bereiken. Christian Kist uit Vroomshoop deed het wederom bijzonder goed. Kist wist de finale te bereiken waarin hij Alan Norris trof. De 39 jarige 'Chuck' wist recent nog het open Frankrijk te winnen. 'Chuck' is een geboren Engelsman die 9 jaar in Zweden woonde waardoor hij een sterke band heeft opgebouwd met het vaste land van Europa. In Nederland zien we Norris ook zeer regelmatig achter de oche. Met 4-6 kon Kist de titel niet opeisen en moest hij Norris voor laten gaan.

Bij de dames zagen we de winnares van vorig jaar het wederom goed doen, Irina Armstrong wist evenals vorig jaar door te dringen tot het hoogste podium. In de finale trof Armstrong de in vorm verkerende Aileen de Graaf. Petra Marcus verloor nipt in de halve finale (5-4) van de winnares van 2010. Armstrong voorkwam hiermee een oranje dames finale in Clervaux. De 'ballonnen Clown' uit Spakenburg wist maar twee legs af te staan aan de in Duitsland wonende Russin Armstrong. Met 2-5 ging de titel naar Nederland, Aileen de Graaf is winnares Open Luxemburg 2011.

Heren laatste 32:

Dames laatste 16:

Fotobron: Aileen de Graaf

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws