Open Polen 1e internationale toernooi voor Greebe sinds revalidatie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Open Polen 1e internationale toernooi voor Greebe sinds revalidatie

Open Polen 1e internationale toernooi voor Greebe sinds revalidatie

Mooi nieuws voor Toon Greebe. Hij gaat in mei meedoen aan het Open Polen, zo kreeg Dartfreakz.nl te horen via het Hemeco Pro Darts Team. Dit internationale toernooi wordt zijn eerste sinds de 29-jarige Nederlander bezig is met zijn revalidatie. Eind vorig jaar kreeg Greebe het verschrikkelijk nieuws te horen dat zijn rechtervoet noodgedwongen moest worden geamputeerd, vanwege ernstige diabetes.

Maar de Bosschenaar was, ondanks zo'n enorme tegenslag, vastberaden om de pijlen weer op te pakken. Sterker nog, Greebe is ervan overtuigd dat hij zich in de toekomst weer zal plaatsen voor een wereldkampioenschap. In februari was hij aanwezig bij The Hague Disability Darts in Den Haag en in die maand zette hij ook zijn eerste stappen met een prothese. Daarna was hij van de partij op een plaatselijk toernooi, waar hij de maximale score produceerde tijdens zijn rentree. "Zodra ik weer kan lopen ga ik ook weer darten" gaf hij vastberaden aan. De vechter gaat binnenkort aan zijn eerste internationale toernooi deelnemen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws