Praktische informatie voor de 37ste editie van de Dutch Open Darts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Praktische informatie voor de 37ste editie van de Dutch Open Darts

Praktische informatie voor de 37ste editie van de Dutch Open Darts

Vrijdag is het zover, dan begint in de Bonte Wever Assen de 37 editie van de Dutch Open Darts! Hieronder staat voor iedereen die naar Assen komt alle praktische informatie opgesomd:

Programma
Op vrijdag en zaterdag gaan de deuren al om 08.30 uur open zodat iedereen genoeg tijd heeft om zijn/haar spelerskaart af te halen of een entreekaartje te kopen en in te gooien. De Bonte Wever beschikt over een ruime garderobe voor de jassen.

Vrijdag:
Het koppeltoernooi begint vrijdag om 12.00 uur, de koppelfinales staan tussen 19.00 en 20.00 uur gepland.

Zaterdag:
Het singletoernooi begint zaterdag om 11.30 uur, rond 18.30 zijn de laatste wedstrijden gespeeld. De laatste 64 heren en de laatste 16 dames gaan door naar zondag.

Zondag:
Op zondag gaan de deuren al om 08.00 uur open, de laatste 64 heren beginnen om 10.00 uur en laatste 16 dames beginnen om 10.30 uur. Om 12.30 uur begint het spectaculaire podiumprogramma met alle finales, live op RTV-Drenthe en natuurlijk via stream. Rond 19.00 uur zijn alle finales gespeeld!

Klik hier om alle belangrijke info te lezen. We adviseren deelnemers en bezoekers de link te volgen voor belangrijke informatie.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws