Publiekslieveling Andy Fordham verbindt zijn toekomst aan Winmau WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Publiekslieveling Andy Fordham verbindt zijn toekomst aan Winmau

Publiekslieveling Andy Fordham verbindt zijn toekomst aan Winmau

Winmau heeft aangekondigd de deal omtrent het sponsorschap en materiaaldeal met Andy 'The Viking' Fordham, die in 2004 BDO wereldkampioen was, te verlengen. Fordham, die in 1999 ook de Winmau World Masters op zijn naam schreef en ongetwijfeld een van de blikvangers van de Grand Slam of Darts vorig jaar was, begon zijn samenwerking met Winmau in 2005. Doordat deze relatie verlengt wordt, zal hij gebruik blijven maken van Winmaumateriaal en het Winmaulogo op alle grote evenementen dragen.

De overeenkomst stelt de54-jarige Fordham ook in staat om zijn werk bij het Research & Development team van Winmau voort te zetten om zodoende bij te dragen aan de producten van de toekomst.

Andy's strijd met zijn gezondheid is alom bekend en zijn vastberadenheid, bescheidenheid en eerlijkheid hebben ervoor gezorgd dat een van de meer herkenbare spelers uit het professionele circuit een geliefd en populair iemand is geworden.

Ian Flack, de verkoop en marketingdirecteur van Winmau, zei: 'Zoals een echte viking heeft Andy zich terug gevochten van ernstige gezondheidsklachten naar zijn vorm, zoals zijn kwalificatie voor de Grand Slam of Darts 2015 uit een deelnemersveld van 200 spelers toont. Zijn kwaliteiten als speler en persoon maken Andy een ideale ambassadeur voor Winmau en we zijn verheugd dat we onze samenwerking met hem kunnen voortzetten. Andy is een speler die zijn status van legende zeker heeft verdiend en het bewijs kan gevonden worden in de grote hoeveelheid mensen die hem dagelijks om zijn handtekening vragen!'

Fordham, die inmiddels weer tot de top 50 van het BDO-circuit behoort, is vastberaden om verder op de ranglijsten te klimmen en zich te kwalificeren voor de Winmau World Masters 2016 en Lakeside 2017 in een geplaatste positie. 'Winmau heeft me vanaf 2005 ter zijde gestaan. Hun loyaliteit en steun overtreft die van een normale sponsor. Ze zijn echte partners en ik reken velen van hen dan ook als vrienden. Mijn vorm blijft verbeteren en mijn enthousiasme voor het spel is nooit sterker geweest. Het besluit om mijn relatie met Winmau te verlengen was dan ook een van de makkelijkste die ik ooit heb gemaakt,' zegt Andy.

Meer Winmau nieuws is ook te vinden op hun Engelstalige nieuws pagina, klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws