V/d Rassel, Van Hemert, D'Hondt en Van Belle naar World Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

V/d Rassel, Van Hemert, D'Hondt en Van Belle naar World Masters

V/d Rassel, Van Hemert, D'Hondt en Van Belle naar World Masters

De laatste acht deelnemers aan de WDDA Winmau World Masters zijn bekend! WDDA staat voor World Disability Darts Association en de WDDA Winmau World Masters is dan ook een toernooi speciaal voor mindervalide darters. De Belg Vincent d'Hondt heeft als titelverdediger een van de acht wildcards mogen ontvangen. Hij wordt in Bridlington vergezeld door landgenoot Serge van Belle die de nummer 1 van België is. Arie van der Rassel en Anton van Hemert, de nummer een en twee van de NDB ranking, mogen ook afreizen naar Engeland. De overige vier plekken gaan naar de Hongaar József Miklós, de Deen Jesper Anderson, Paul McMahone uit Schotland en Engelsman Kevin Stringer.

Deze acht spelers zullen de strijd aangaan met de acht spelers die zich via de BDDA (British Disability Darts Association, red.) Road to the Winmau Tour hebben weten te plaatsen. Dit zijn Jonathan Hirst, Ricky Chilton, Phil Lees, Paul Gelder, Peter Bramley, Paul Hampton, Graham Mitchell en Kevin Turner.

Ian Flack, de Sales en Marketing Directeur van Winmau, blikte alvast vooruit: ''Als de kwalificatietoernooien enig idee geven van wat komen gaat, wordt de WDDA World Masters van dit jaar een hete strijd. De winnaar zal constant en hoog niveau darten moeten laten zien op een van de bekendste podia van de dartswereld. Dit wordt de vierde editie vanuit de WDDA en we zijn erg trots met de groei van deze tak van sport en het niveau wereldwijd is erg hoog dankzij de WDDA en BDDA.''

Sarah Smale van de BDDA zei het volgende: ''Iedere speler droomt van het recht om World Master genoemd te worden. Dankzij de steun van Winmau bereiken spelers met beperkingen steeds hogere dartsstandaarden. De World Masters van dit jaar wordt simpelweg fantastisch en ik weet zeker dat de darters er een geweldige show van gaan maken.''

De WDDA Winmau World Masters beginnen dit jaar op 26 september en de finale vindt plaats op 27 september.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws