DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Veenstra: ”Ik gooide geweldige finishes, maar miste de belangrijkste.” | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Veenstra: ”Ik gooide geweldige finishes, maar miste de belangrijkste.”

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔10.januari 2017 15:38:21
Veenstra: ”Ik gooide geweldige finishes, maar miste de belangrijkste.”

Richard Veenstra sprak zowel vooraf als achteraf met Channel 4. Allereerst blikte Flyers terug op vorig jaar: ”Het was geweldig om direct de halve finale te halen. Ik had geen gemakkelijke loting. Ik begon tegen Jeffrey (de Graaf, red.) eveneens uit Nederland, die als derde geplaatst was. Daarna trof ik met Martin Atkins en Scott Mitchell andere goede spelers die al enige tijd rondlopen.”

Daarna keek hij kort vooruit naar zijn wedstrijd van vanmiddag: ”Het is geweldig om hier te zijn. Ik vind het fijn dat ik nu pas hoef te spelen, want ik heb rustig kunnen wennen aan de entourage en nog wat extra kunnen trainen.”

Ook zijn vrouw, Monique, kwam even aan het woord: ”Richard heeft inderdaad een geweldig jaar achter de rug. De kinderen kijken het in Nederland met de gehele school.” 

Na de wedstrijd blikte Richard terug op de wedstrijd tegen Ross Montgomery: ”Ja, de finishes gingen geweldig. Maar de enige belangrijke aan het einde van de tweede set miste ik. Hierdoor liet ik Ross op 1-1 komen. Na de pauze begon ik sterk en maakte ik het verschil.”

Ten slotte keek hij vooruit op zijn partij tegen Danny Noppert in de volgende ronde: ”Ik hoop dat de partij tegen Danny geweldig wordt. We zijn beide goede spelers, we zien wat er gaat gebeuren.” 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

22 Jan -NDB ranking 5 De Graaf, Mandigers en Kelder pakken de titels in Delden

16 Jan -Glen Durrant eert Lakesidetitel en gaat niet naar de Q-School

16 Jan -Barry Hearn: ''Wereldkampioen dames zou verrijking zijn voor GSOD''

16 Jan -Danny Noppert wordt donderdag, ook zonder titel, toch gehuldigd in Joure

15 Jan -BDO WK 2017 finale: Noppert begint sterk maar verliest van Durrant