Ross Montgomery ontvangt eerste wildcard voor Finder Darts Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ross Montgomery ontvangt eerste wildcard voor Finder Darts Masters

Ross Montgomery ontvangt eerste wildcard voor Finder Darts Masters

Ross Montgomery is de eerste speler die een wildcard ontvangt voor Finder Darts Masters 2016. Dit toernooi wordt van 9 tot en met11 december gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Hier strijden 24 heren, 6 dames en 6 junioren voor de zege.

De bijna 54-jarige Schot won in 2010 de Zuiderduin Masters (de voorloper van de Finder Darts Masters, red.) na een spannende finale tegen de Engelsman Robbie Green. Hij kwam terug van een 4-0 achterstand om uiteindelijk met 5-4 de titel te pakken. In 2014 won Montgomery het Dutch Open en hij maakte dit jaar opnieuw deel uit van het Schotse nationale team dat vorige week in Egmond aan Zee deelnam aan de WDF Europe Cup. Ross Montgomery kwam in de ranking net een paar puntjes te kort voor rechtstreekse plaatsing, maar kan dankzij deze wildcard dit jaar toch een gooi naar een tweede titel doen.

Afgelopen zondag wist de Belg Andy Baetens zich te plaatsen via de Finder Master Qualifier. Daarnaast hebben ook de winnaars van de Champions League of Darts zich geplaatst voor dit toernooi van 9 tot en met 11 december. De rest van het tot nu toe bekende deelnemersveld is te vinden in ons eerdere artikel. De overige plekken zullen opgevuld worden door een wildcard van de NDB, vier wildcards van de organisatie bij de heren en een wildcard van de organisatie bij de dames.

Bron: www.findermasters.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws