Scott Mitchel, Lisa Ashton en Fallon Sherrock BDO spelers van het jaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Scott Mitchel, Lisa Ashton en Fallon Sherrock BDO spelers van het jaar

Scott Mitchel, Lisa Ashton en Fallon Sherrock BDO spelers van het jaar

Op de Engelse site tungstentickle.com stond vandaag te lezen dat BDO wereldkampioenen Scott Mitchel, Lisa Ashton en Fallon Sherrock samen uitgeroepen zijntot BDO spelers van het jaar. ‘Scotty Dog’ Mitchell wist in januari na een spannende finale te winnen van 3-voudig kampioen Martin Wolfie Adams waarmee hij gekroond werd als BDO wereldkampioen. De sympathieke Engelsman nog de halve finale te bereiken en staat momenteel vierde op de BDO world ranking.

Lisa Ashton versloeg begin dit jaar in Frimley Green de 21- jarige Fallon Sherrock waarmee ze voor de tweede keer de beste dame van de wereld wist te worden. Sherrock kwam gisteren in actie tijdens het open België waar ze kansloos de finale verloor van Deta Hedman. De Engelse won in 2012 al de Girls World Masters, vorig jaar was ze de runner-up bij de World Masters en begin dit jaar verloor ze dus de Lakeside finale van Lisa Ashton.

We willen Scott Mitchel, Lisa Ashton en Fallon Sherrock van harte feliciteren met de benoeming tot spelers van het jaar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws