Speelprogramma dag 6: 4 Nederlanders, inclusief finalist, in actie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Speelprogramma dag 6: 4 Nederlanders, inclusief finalist, in actie

Speelprogramma dag 6: 4 Nederlanders, inclusief finalist, in actie

Iedere ochtend blikken we namens Dartfreakz.nl vooruit op het speelprogramma van de Lakeside van die dag. De middag belooft veel spektakel. Vandaag komen er maar liefst vier Nederlanders in actie.

De middag begint met de jeugdfinale tussen Justin van Tergouw en Nathan Girvan uit Schotland. Vervolgens spelen Lisa Ashton en Fallon Sherrock de eerste kwartfinale van de dames. Daarna is het de beurt aan titelverdediger Scott Waites en Engelsman Mark McGeeney. De middag wordt afgesloten door Aileen de Graaf en tienvoudig Lakesidekampioen Trina Gulliver.

De avond wordt begonnen door Casey Gallagher, die in de eerste ronde de nummer1 van de wereld Deta Hedman versloeg, en de Australische Corrine Hammond. Daarna mogen de Pool Krzysztof Ratajski en Darius Labanauskas uit Litouwen uitmaken wie er de beste mannelijke darter uit Oost-Europa is. Vervolgens treft Anastasia Dobromyslova Lorraine Winstanley. De avond wordt afgesloten met het hoogtepunt, aangezien de Nederlanders Danny Noppert en Richard Veenstra dan gaan strijden voor de laatste kwartfinaleplaats.

Alle middagsessies worden live uitgezonden op Channel 4 en alle avondsessies zijn live te zien via BT Sport. Alle wedstrijden zijn live te bekijken op www.dartfreakz.nl/lakeside2017. Mocht er onverhoopt toch niets te zien zijn op deze livestream dan is er nog dit overzicht met alternatieven. De tijden in het artikel zijn onder voorbehoud, aangezien ze afhankelijk zijn van de partijen daarvoor. De heren spelen best of 7 sets, de dames best of 3 sets en de jeugd best of 5 sets.

Programma donderdag 11 januari
13:30 Nathan Girvan – Justin van Tergouw (Jeugdfinale)
14:00 Lisa Ashton – Fallon Sherrock
14:30 Mark McGeeney – Scott Waites
16:15 Trina Gulliver – Aileen de Graaf
20:00 Casey Gallagher – Corrine Hammond
20:30 Krzysztof Ratajski – Darius Labanauskas
22:15 Anastasia Dobromyslova – Lorraine Winstanley
22:45 Richard VeenstraDanny Noppert

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws