Speelprogramma Lakeside dag 5 met o.a. De Vos en Jeff Smith - Adams WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Speelprogramma Lakeside dag 5 met o.a. De Vos en Jeff Smith - Adams

Speelprogramma Lakeside dag 5 met o.a. De Vos en Jeff Smith - Adams

Iedere ochtend blikken we namens Dartfreakz.nl vooruit op het speelprogramma van de Lakeside van die dag. De middag belooft veel spektakel. De Belg Geert de Vos, die imponeerde in de eerste ronde, treft voormalig Lakesidekampioen Scott Mitchell. Daarna is het tijd voor de laatste damespartij van de eerste ronde tussen de Australische Corrine Hammond en de Canadese Patricia Farrell. De laatste partij van de middag is een van de topaffiches in de tweede ronde. Jeff Smith, die in twee deelnames de halve finale en de finale bereikte, treft drievoudig Lakesidewinnaar Martin Adams.

De avondsessie wordt aangevangen door Darryl Fitton en Pip Blackwell. Vervolgens staat een andere, op papier, topwedstrijd op het programma tussen de getalenteerde Welshman Jim Williams en de als vierde geplaatste Jamie Hughes. De vijfde dag wordt afgesloten door nummer1 van de BDO Glen Durrant en Paul Hogan.

Alle middagsessies worden live uitgezonden op Channel 4 en alle avondsessies zijn live te zien via BT Sport. Alle wedstrijden zijn live te bekijken op www.dartfreakz.nl/lakeside2017. Mocht er onverhoopt toch niets te zien zijn op deze livestream dan is er nog dit overzicht met alternatieven. De tijden in het artikel zijn onder voorbehoud, aangezien ze afhankelijk zijn van de partijen daarvoor. De heren spelen best of 7 sets en de dames best of 3 sets.

Programma woensdag 11 januari
13.30: Geert de Vos - Scott Mitchell
15.15: Corrine Hammond - Patricia Farrell
15.45: Jeff Smith - Martin Adams
20.00: Darryl Fitton - Pip Blackwell
21.45: Jim Williams - Jamie Hughes
23.30: Paul Hogan - Glen Durrant

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws