Speelschema Lakeside dag 7: De Vos, de Graaf middag, Noppert avond WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Speelschema Lakeside dag 7: De Vos, de Graaf middag, Noppert avond

Speelschema Lakeside dag 7: De Vos, de Graaf middag, Noppert avond

Iedere ochtend blikken we namens Dartfreakz.nl vooruit op het speelprogramma van de Lakeside van die dag. De middag belooft veel spektakel. Vandaag komen alle overgebleven spelers, waaronder twee Nederlanders en een Belg in actie.

Vandaag staan de kwartfinales in het herentoernooi en de halve finales bij de dames op het programma. De middag wordt begonnen door de Belg Geert de Vos en Darryl Fitton. Daarna strijden Aileen de Graaf en Lisa Ashton om de eerste finaleplaats bij de dames. De middag wordt afgesloten door Martin Adams en Jamie Hughes.

Anastasia Dobromyslova en Corrine Hammond trappen de avond af. Vervolgens treft Glen Durrant Darius Labanauskas uit Litouwen. De avond wordt afgesloten door Scott Waites en de enige overgebleven Nederlandse heer Danny Noppert.

Alle middagsessies worden live uitgezonden op Channel 4 en alle avondsessies zijn live te zien via BT Sport. Alle wedstrijden zijn live te bekijken op www.dartfreakz.nl/lakeside2017. Mocht er onverhoopt toch niets te zien zijn op deze livestream dan is er nog dit overzicht met alternatieven. De tijden in het artikel zijn onder voorbehoud, aangezien ze afhankelijk zijn van de partijen daarvoor. De heren spelen best of 9 sets en de dames best of 3 sets.

Programma vrijdag13 januari
13:30 Geert de Vos - Darryl Fitton
15:15 Lisa Ashton - Aileen de Graaf
15:45 Martin Adams - Jamie Hughes
20:00 Corrine Hammond - Anastasia Dobromyslova
20:30 Glen Durrant - Darius Labanauskas
22:15 Scott Waites - Danny Noppert

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws