Tamara Schuur & Cor Dekker gaan met Noorwegen naar WK in Japan WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Tamara Schuur & Cor Dekker gaan met Noorwegen naar WK in Japan

Tamara Schuur & Cor Dekker gaan met Noorwegen naar WK in Japan

Onlangs heeft Noorwegen de selectie voor de WDF World Cup, die in oktober plaats zal vinden in het Japanse Kobe. Zo is Tamara Schuur, die in 2012 en 2014 Nederland nog vertegenwoordigde op de WDF Europe Cup. Zij zal haar debuut maken op haar WDF World Cup, aangezien ze voor dit toernooi nog nooit werd opgeroepen. Cor Dekker, die vorig jaar al in Egmond aan Zee Noorwegen vertegenwoordigde op de WDF Europe Cup en tevens op de PDC World Cup of Darts in Frankfurt. Nu is hij dus wederom opgeroepen.

Het damesteam bestaat verder uit Rachna David, Ramona Eriksen en Iselin Hauen. Eriksen maakte begin 2016 naam door een 9-darter te laten noteren in de finale tegen Rachna David. David op haar beurt stond in 2014 op Lakeside en is al meermaals opgeroepen voor het Noorse team. Cor wordt vergezeld door Kent Jøran Sivertsen, Kenneth Svardal en Thor Helmer Johansen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws