Tickets voor Winmau World Masters 2014 vanaf heden verkrijgbaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Tickets voor Winmau World Masters 2014 vanaf heden verkrijgbaar

Tickets voor Winmau World Masters 2014 vanaf heden verkrijgbaar

Wil je als supporter naar de Winmau World Masters dan kun je vanaf heden je toegangstickets bestellen. Het toernooi wordt gespeeld van donderdag 9 oktober tot zondag 12 oktober 2014. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 pond voor toegang op vrijdag tot50 pond voor toegang op alle dagen. Voor een weekendticket met toegang op zaterdag en zondag leg je 40 pond neer. Bij het bestellen van online tickets heb je de keuze uit zitplaatsen in de zaal of zitplaatsen op het balkon. Dit geldt vanzelfsprekend voor de dagen dat er op het podium wordt gespeeld.

Naast het bestellen van toegangskaarten zijn er dit jaar ook leuke extra's te verkrijgen. Zo krijg je bij het kopen van 8 dagtickets niet alleen 2 dagtickets gratis maar ontvang je ook nog eens een gesigneerd dartsbord. Wanneer je 8 weekendtickets koopt krijg je eveneens 2 weekendtickets gratis maar bovendien maak je dan ook kans op een demowedstrijd van één van de topspelers in je eigen kroeg of dartsclub. Het kan dus zeer interessant zijn om gezamenlijk een aantal tickets voor de Winmau World Masters in te kopen.

Om gebruik te maken van bovenstaande actie dien je wel snel te zijn. Dit is namelijk maar beperkt beschikbaar tot uiterlijk vrijdag 29 augustus. Voor direct bestellen van toegangskaarten klik hier of neem telefonisch contact op met Box Office via 01482-300300.

De ervaring leert dat men op de dag zelf aan de kassa ook nog toegangskaarten kan kopen maar dit is uiteraard geen garantie. En daarbij loop je bovenstaande acties mis.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws