Strijd om tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters op 30 oktober WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Strijd om tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters op 30 oktober

Strijd om tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters op 30 oktober

De Nederlandse Darts Bond beschikt over twee wildcards voor het herentoernooi van de Zuiderduin Masters 2011. Zoals deze week eerder is gecommuniceerd wordt één wildcard zondag na de ‘Open Midden Nederland’ uitgedeeld in Driebergen. De tweede wildcard zal verdiend worden door een speler van de Nederlands herenselectie. Op zondag 30 oktober 2011 zullen selectiewedstrijden georganiseerd worden voor de volgende spelers: Rick Hofstra, Jerry Hendriks, Salmon Renyaan, Ron Meulenkamp, Rico Dera en Jurrian van Os. De locatie is opnieuw café/restaurant de Korenbeurs in Utrecht.

Meer informatie over de invulling van deze selectiewedstrijden volgt op korte termijn.

De overige selectiespelers, Joey ten Berge, Willy van de Wiel, Jan Dekker en Christian Kist zijn reeds geplaatst voor de Zuiderduin Masters 2011.

De Nederlandse Darts Bond is ontzettend trots en tevreden dat diverse (nieuwe) Nederlandse gezichten in december terug te zien zijn op het beroemde podium in Egmond aan Zee. Graag verwijzen we u dan ook naar de website van de Zuiderduin Masters voor meer informatie omtrent dit internationale topevenement: www.zuiderduinmasters.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws