Vier Engelse spelers voor Zuiderduin Masters gestrand in Engeland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vier Engelse spelers voor Zuiderduin Masters gestrand in Engeland

Vier Engelse spelers voor Zuiderduin Masters gestrand in Engeland

Daar waar we zagen dat John Walton, Richie George, Robbie Green en Martin Fitzmaurice al ruim op tijd in Egmond aan Zee waren geldt dit niet voor alle Engelse spelers. Zo zijn Scott Mitchell, Joe Davis, Deta Hedman en Stephen Bunting op dit moment nog in Engeland. Vanwege de sneeuw zijn ze hier vooralsnog gestrand en wordt hun reis naar Nederland bemoeilijkt door geannuleerde vluchten en vluchten met een lange vertraging. Wanneer men aankomt op Schiphol wordt de rit naar Egmond aan Zee mogelijk ook nog een uitdaging.

Desondanks ziet het er vooralsnog voor Hedman, Bunting en Mitchell niet naar uit dat hun wedstrijden in gevaar gaan komen aangezien zij allen pas zaterdag in actie komen.

Joe Davis daarentegen staat wel vanavond op het programma. Hij treft Kenny Neyens in het zevende duel van de avond mits de Engelse jeugspeler op tijd in Egmond aan Zee is.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws