DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Voorlopige deelnemerslijst Winmau World Masters 2017 | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Voorlopige deelnemerslijst Winmau World Masters 2017

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔17.juli 2017 16:08:26
Voorlopige deelnemerslijst Winmau World Masters 2017

Zoals gebruikelijk heeft de NDB een voorlopige lijst samengesteld met Nederlandse deelnemers die zich tot nu toe gekwalificeerd hebben voor de Winmau World Masters en de Lakeside play-offs, die van 25 tot en met 28 september plaatsvindt in Bridlington, via de verschillende criteria.  Zo plaatsen spelers zich rechtstreeks via de BDO-Ranking, door het winnen van BDO gerankte toernooien en andere grote internationale toernooien, mogen een aantal voormalig winnaars deelnemen en krijgen landorganisaties zoals de NDB de mogelijkheid om spelers af te vaardigen. Vanuit Nederland zijn dit de Nederlands kampioenen, de winnaars van de Champions League of Darts, de Pro Darts Europe winnaars en daarnaast alle spelers van de nationale selecties indien nog niet geplaatst. Los van mogelijke Nederlandse winnaars van internationale toernooien georganiseerd in Nederland uiteraard.

De voorlopige lijst met Nederlandse deelnemers is hier te vinden. De lijst is nog niet compleet, neem direct contact met de NDB op indien een naam mist of er volgens jou een fout in staat. 

Voor 29 augustus dient de NDB de complete lijst in te leveren bij organisator BDO. Zij dienen alle deelnemers ‘goed te keuren’, de NDB zal zich inzetten hier zo spoedig als mogelijk duidelijkheid over te verkrijgen (hoe eerder hoe beter uiteraard). Vervolgens zal de BDO de complete deelnemerslijst en loting publiceren, incl. seeding vanuit de bijgewerkte BDO rankings. 

Aanleveren gegevens
Van alle spelers heeft de NDB een goede pasfoto nodig (JPEG) in verband met de toegang (en mogelijk programmaboekje). Van jeugdspelers hebben we tevens de naam nodig van één begeleider en tevens zijn/haar pasfoto. Alle overige supporters dienen kaartjes aan te schaffen, klik hier voor meer info.  De foto’s en namen van de begeleiders van jeugdspelers kunnen gestuurd worden naar  met duidelijke vermelding van de namen en ‘Winmau 2017’. 

De NDB verzoekt iedereen dit zo spoedig mogelijk, in ieder geval voor maandag 21 augustus, te doen. Als spelers nu al weten dat ze om welke reden dan ook niet kunnen/willen deelnemen geef dit dan ook door (belangrijk)!

World Youth Championship
Op dit moment is nog niet bekend of dit evenement georganiseerd zal worden. De NDB heeft hier vragen over gesteld, zodra er meer bekend is wordt dit direct gecommuniceerd.

Bron: www.ndbdarts.nl
Foto: NDBdarts 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen