Vooruitblik 6 op de Winmau 2012 met Schuur, Prins en Voornhout WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vooruitblik 6 op de Winmau 2012 met Schuur, Prins en Voornhout

Vooruitblik 6 op de Winmau 2012 met Schuur, Prins en Voornhout

Deze week begint in Hull de Winmau World Masters 2012 en zoals bekend is er weer een grote groep Nederlanders die de overtocht met de boot zal maken. Dartfreakz.nl blikt de dagen in aanloop naar dit toernooi vooruit door een grote groep Nederlandse spelers de vraag voor te leggen wat hun verwachtingen zijn van dit televisietoernooi. Deze keer zetten we Tamara Schuur, Sharon Prins en Kevin Voornhout op de praatstoel.

Wat verwacht jij van de Winmau World Masters 2012?

Tamara Schuur
Ik verwacht dat de nederlanders op de winmau sterk voor de dag komen. Ons land heeft daar genoeg talent voor. Dat blijkt uit de resultaten van het afgelopen seizoen. Zowel in de nationale als internationale toernooien.

Sharon Prins
Ik heb dit jaar werkelijk geen idee. Ik ben heel erg benieuwd hoe de speellocatie eruit ziet en ik hoop dat het beter is geregeld dan vorig jaar.

Ik hoop dat mijn pijlen er beter in gaan dan afgelopen keren in Engeland. De laatste paar dagen gaat het goed dus we zullen zien!

Kevin Voornhout
Ik verwacht een leuk en gezellig toernooi. Dit is mijn eerste Winmau World Masters dus ik ga gewoon mijn best doen en het is al hartstikke leuk dat je , je geplaatst hebt voor zoon groot toernooi.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws