Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Maikel Verberk WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Maikel Verberk

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Maikel Verberk

Aanstaande woensdag reist ons jeugdteam naar Denemarken voor het EK Jeugd. Het Nederlands team bestaat uit 6 jonge dartstalenten. In aanloop naar het EK jeugd zullen we alle Nederlandse deelnemers uitgebreid aan u voorstellen. In deze serie zijn we begonnen met gevolgd door en . Ditmaal is het de beurt aan Maikel Verberk.

Dat Maikel Verberk een fantastisch talent is heeft hij de laatste maanden wel bewezen. De 16-jarige wist in januari, op het grote Dutch Open Dart podium, de winst te pakken in de jeugd categorie. In maart wist hij de Hal Open te winnen en niet veel later in mei was hij de sterkste in Denemarken. Maar daar hield het niet bij op, Maikel wist zich ook te kronen tot NDB Rankingkampioen, en een weekend later pakte hij de titel in Zwitserland. Hij is dan ook zeker een van de favorieten die op het EK Jeugd in actie komt.

De uit Herpen afkomstige darter, met de bijnaam 'The Spirit', volgt de studie autotechniek. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met darten. Hij is lid van de RDB speelt pas sinds 2 jaar darts in competitieverband.

"Ik ben nog niet eerder geselecteerd voor het Nederlands team en heb dus ook nog nooit een EK gespeeld. Ik vind het geweldig dat ik nu naar het EK ga. Dat was ook mijn doel. Voor de toekomst wil ik vooral bij de top blijven darten", aldus Maikel.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws