Vooruitblik op de Finder Masters door Noord-Hollanders Harms & Hendriks WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vooruitblik op de Finder Masters door Noord-Hollanders Harms & Hendriks

Vooruitblik op de Finder Masters door Noord-Hollanders Harms & Hendriks

Tegenover RTV Noord-Holland, die dit weekend de Finder Darts Masters zal uitzenden, blikten Noord-Hollanders Wesley Harms en Jimmy Hendriks vooruit op dit toernooi in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Wesley Harms behoort al jaren tot de wereldtop en wist in 2013 zelfs WDF wereldkampioen te worden, maar in Egmond aan Zee kwam hij nog niet verder dan de halve finale(eveneens in 2013, red.). Hierover zei Sparky: 'Ik heb inderdaad slechts een keer de halve finale gehaald hier. Het is immers een superzwaar toernooi. Als je veel zenuwen hebt, ben je dan ook gewoon klaar. Dus we gaan er zonder zenuwen heen en we zullen het wel zien.'

Castricummer Jimmy Hendriks die vlakbij Hotel Zuiderduin woont, zal veel vrienden en familie in de zaal hebben. Hierover zegt de winnaar van de jeugdeditie van 2011, die in 2012 tussen de heren mee gooide, het volgende: ''Vorige keer kwamen ook allerlei vrienden en familie kijken. Toen bracht het wel extra druk met zich mee, maar inmiddels ben ik eraan gewend dus heb ik geen extra druk.''

Ook gaan beide heren nuchter in op een mogelijke ontmoeting in de finale. Jimmy zegt 'als het moet, dan moet het', terwijl Wesley aangeeft dat je in het darten geen vrienden hebt, zoals mensen dan zeggen.

De kaartverkoop voor de Finder Darts Masters 2016 is inmiddels in volle gang. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts, hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op deze website.

Bron: www.rtvnh.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws